RSS Feed Новини

23.10.2022

Рік без Валентини Григорівни…

Рік тому пішла у засвіти Валентина Григорівна Клименко, доцент кафедри фізичної географії та картографії та беззмінний заступник декана факультету геології, географії, рекреації і туризму з навчально-методичної роботи.

Валентина Григорівна була по-справжньому доброю та небайдужою людиною, завжди готовою допомогти у складній ситуації. Не залежно від проблем, з якими до неї йшли студенти чи співробітники – Валентина Григорівна чуйно відносилась до кожного, по-людяному, і робила усе для вирішення поставлених завдань. Взагалі, своїй справі Валентина Григорівна була віддана дивовижно, дуже переймалася за усі неприємності та нові виклики, що виникали у робочому процесі, допізна затримуючись на роботі.

У відносинах з людьми Валентина Григорівна була справжнім представником інтелігенції – стримана, але щира, чесна, причому чесна у самому широкому сенсі цього слова – не лише перед співрозмовником, але й перед собою. Основою життєвої позиції Валентини Григорівни була совість, своєю щирістю та харизмою вона миттєво завойовувала прихильність будь-якої людини.

Студентство запам’ятає Валентину Григорівну як дуже справедливого і професійного викладача, заняття якого проходили з гумором, у дуже здоровій, приємній атмосфері.

Людям, яких Валентина Григорівна поважала, вона часто повторювала: «З тобою я б пішла у розвідку…». Ми вважаємо за честь, що мали змогу з Вами, Валентино Григорівно, «сходити у розвідку», мали честь бути поряд з Вами.

Пам'ятаємо.