RSS Feed Новини

20.10.2022

Рік тому пішов з життя доцент кафедри гідрогеології факультету геології, географії, рекреації і туризму ЧОМКО ФЕДІР ВАСИЛЬОВИЧ

Федір Васильович закінчив Харківський державний університет ім. О.М. Горького з відзнакою (1973). Працював у лабораторії інженерної гідрогеології Державного НДІ Укрводгео. З 1976  працював в університеті (завідувачем лабораторії моделювання гідрогеологічних процесів, старшим викладачем, доцентом). З 2003  року виконував обов’язки заступника завідувача кафедри гідрогеології.

Викладав курси: “Вступ до фаху”, “Основи гідрогеології та інженерної геології”, “Динаміка підземних вод”, “Спеціальні розділи в гідрогеології”,  “Методика гідрогеологічних та інженерно-геологічних досліджень”, “Гідрогеологічне прогнозування”, “Осн. водного господарства та організація господарсько-питного водопостачання”, “Охорона підземних вод від забруднення та виснаження”,  “Методи очистки підземних вод”, “Гідрогеологія України”.

Автор і співавтор більше 100 наукових праць.

Колектив факультету висловлює щирі співчуття з приводу смерті Федора Васильовича а пам’ять про нього надовго збережеться в серцях колег, студентів, друзів, усіх, хто знав цю високопорядну та інтелігенту людину.