RSS Feed Новини

20.10.2022

19 жовтня відбулася робоча зустріч з представниками університету Йорку

19 жовтня 2022 р. в онлайн-форматі відбулася робоча зустріч представників факультету геології, географії, рекреації і туризму та навчально-наукового інституту екології Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та кафедри навколишнього середовища та географії університету Йорку (Велика Британія).
Наш університет представили декан факультету геології, географії, рекреації і туризму, професор Віліна ПЕРЕСАДЬКО, заступник декана з виховної, наукової та інноваційної робіт, доцент Катерина КРАВЧЕНКО,
відповідальна за міжнародне співробітництво, доцент Наталія ПОПОВИЧ, а також директор навчально-наукового інституту екології, доцент Ганна ТІТЕНКО та завідувач кафедри екології та менеджменту довкілля, професор Андрій АЧАСОВ. Представниками університету Йорку на зустрічі виступили завідувач кафедри навколишнього середовища та географії Professor Roland GEHRELS і відповідальний за зв’язки і партнерство Doctor Bryce STEWART.

У ході робочої зустрічі учасники обговорили стан і перспективи співпраці Каразінського університету з університетом Йорку в галузі географії та екології. На цей навчальний рік заплановано: гостьові лекції і семінари від викладачів обох університетів, закупівлю обладнання для проведення досліджень, пошук можливостей для реалізації спільних проєктів. Щиро дякуємо нашим міжнародним партнерам за підтримку та плідну співпрацю!