RSS Feed Новини

01.10.2024

Факультет геології, географії, рекреації і туризму щиро вітає Захисників і Захисниць зі святом!
Дорогі наші захисники і захисниці України!

Сьогодні, в цей особливий день, висловлюємо вам найщиріші слова вдячності та поваги. Ви щодня стоїте на варті миру, захищаєте нашу свободу, нашу землю, наше майбутнє. Завдяки вам ми маємо можливість жити під мирним небом, відчувати безпеку та будувати краще життя для наших дітей.
Дорогі захисники і захисниці, випускники та студенти, які сьогодні зі зброєю в руках боронять нашу Україну від рашистських загарбників! Висловлюємо вам щиру вдячність за вашу сміливість, відданість та незламний дух. Ви – наша гордість, наше майбутнє, наша надія. Ви залишили навчальні аудиторії, щоб стати на захист рідної землі, і ваше рішення є безцінним прикладом патріотизму та самопожертви. Ми віримо у вас і молимося за ваше здоров’я і безпеку. Нехай кожен день наближає нас до миру, а ваше серце завжди відчуває любов і підтримку тих, хто чекає на вас вдома. Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та віри в перемогу.
Ми щодня усвідомлюємо, що наше життя можливе завдяки відважним військовим, які віддали своє життя у цій несправедливій війні, що була розв’язана не з нашої волі. На жаль, серед університетської, зокрема факультетської, спільноти також є герої, які загинули. В їхню пам'ять у Каразінському університеті створено фізичний та віртуальний меморіали. Вічна пам'ять і вдячність кожному й кожній, хто віддав життя у боротьбі з російським агресором.

Шануємо живих, пам'ятаємо полеглих! Зі святом вас, наші Герої!