RSS Feed Новини

25.12.2022

20 грудня 2022 на зборах трудового колективу факультету року більшістю голосів (59 проти 3) підтримано кандидатуру проф. Пересадько В.А. на призначення на посаду декана факультету!

На зборах трудового колективу факультету 20 грудня 2022 р. ректором Університету проф. Кагановською Т.Є. було запропоновано кандидатуру проф. Пересадько В.А. на призначення на посаду декана факультету. Ректор університету акцентувала увагу на наявності у проф. ПересадькоВ.А. певних професійних якостей, що дозволили організувати роботу колективу у воєнний час та активізувати реалізацію усіх основних напрямів роботи факультету.

В обговоренні взяли участь проф. Головко О.М., проф. Костріков С.В., проф. Нємець Л.М., проф. Суярко В.Г., доц. Ключко Л.В., доц. Кравченко К.О., доц. Прасул Ю.І. та доц. Паккі М.С.

В результаті таємного голосування перпеважною більшістю голосів (59 проти 3) було прийнято рішення про підтримку кандидатурипроф. Пересадько В.А. на призначення на посаду декана факультету геології, географії, рекреації і туризму!

Вітаємо проф. Віліну Анатоліївну Пересадько й бажаємо успіхів у подальшій роботі!