RSS Feed Новини

14.12.2022

Під час виконання бойового завдання пішов із життя Захисник України, наш Герой, студент 3 курсу факультету геології, географії, рекреації і туризму Єгор ШУМАЄВ


Сьогодні нашу університетську родину спіткала страшна звістка та непоправна втрата – від важкого поранення під час виконання бойового завдання пішов із життя Захисник України, наш Герой, студент 3 курсу факультету геології, географії, рекреації і туризму Єгор ШУМАЄВ.  

Єгор назавжди залишиться у наших серцях та спогадах як веселий та життєрадісний, щирий та відвертий, завжди усміхнений, сильний та принциповий.  Єгор завжди цікавився студентським та громадським життям,  брав активну участь у різноманітних заходах, мав чітку громадянську позицію.  

З перших днів військової агресії Єгор добровольцем пішов захищати Харків у лавах ТРО, а згодом – у рядах ЗСУ мужньо боронив Донбас. За високий професіоналізм і зразкове виконання обов’язків військовослужбовця, бездоганну і сумлінну службу Єгор одержав Відзнаку "За службу державі".

Єгор любив Україну та мріяв про Перемогу і звільнення нашої держави від російських загарбників. Після важкого поранення лікарі та батьки впродовж декількох днів боролися за його життя, проте отримані поранення виявилися не сумісними з життям.  

Єгор – справжній патріот нашої неньки України, пам'ять про Єгора буде жити у наших серцях… Герої не вмирають