RSS Feed Новини

14.04.2024

13 квітня 2024 року на 81 році пішла з життя Щелкунова Лілія Костянтинівна – інженер кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства імені Костянтина Нємця

13 квітня 2024 року на 81 роціпішла з життя Щелкунова Лілія Костянтинівна – інженер кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства імені Костянтина Нємця факультету геології, географії, рекреації і туризму Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Лілія Костянтивнівна майже 30 років пропрацювала в колективі факультету. З квітня 1997 року по липень 2012 року працювала в деканаті геолого-географічного факультету. З 23 липня 2012 року до останніх днів життя працювала інженером 1 категорії на кафедрі соціально-економічної географії і регіонознавства.Вона вирізнялася неймовірною відповідальністю, знанням своєї справи, доброзичливістю, чуйністю.  Її поважали та знали не лише співробітники факультету, але й колеги з усього університету. Життєлюбна, оптимістична, завжди готова дати пораду, підтримувала та заряджала енергією оточуючих.

Світла пам’ять Лілії Костянтинівні, вона назавжди лишиться в наших думках і серці.