RSS Feed Новини

26.09.2024

Студентка кафедри кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства пройшла стажування в Туреччині

По завершенню другого семестру 2023-2024 н.р., протягом липня-серпня 2024 р. студентка 1-го курсу кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства імені Костянтина Нємця Подпрятова Ольга проходила стажування на кафедрі географії в Університеті Акденіз (Туреччина) за програмою міжнародної академічної мобільності Erasmus+. Програма академічної мобільності надає грант, що покриває витрати на переліт, проживання, харчування тощо.

В Університеті Акденіз Ольга активно брала участь у написанні статті про культурну адаптацію українських біженців та в їх опитуванні, які покинули території своєї держави після 24 лютого 2022 року. Все спілкування проводилося англійською не включаючи спілкування з українцями.

Під час академічної мобільності Ольга відвідувала цікаві й найпривабливіші місця міста Анталії та Фетхіє. Цей цінний досвід вона з великим задоволенням візьме у свій подальший шлях, а цей час, наповнений незабутніми враженнями, новими знайомствами та корисними знаннями, назавжди залишиться у її серці.

Ольга щиро вдячна кафедрі соціально-економічної географії і регіонознавства імені Костянтина Нємця ХНУ імені В. Н. Каразіна за таку безцінну можливість набути нових професійних знань в Університеті Акденіз.