RSS Feed Новини

02.07.2024

Співробітники факультету стали учасниками проєкту «Компетентнісна допомога для України – Competence Aid For Ukraine (CAFU)»

З 4 червня 2024 року до участі у онлайн-курсу та серії семінарів проєкту «Компетентнісна допомога для України– Competence Aid For Ukraine (CAFU)» доєдналися старший викладач ВЕНГРИН Дар'я та професор КОСТРІКОВ Сергій кафедри соціально-економічної географії та регіоназнавства кафедри імені Костянтина Немця, а також доцент кафедри фізичної географії та картографії БОРИСЕНКО Катерина.

Метою проєкту CAFU, який фінансує Шведський інститут, є надання українській студентській та академічній молоді компетенцій, які доповнюють їхнє навчання, а також створюють можливість цілісного впливу на післявоєнне відновлення України відповідно до стандартів Європейського Союзу і Цілей сталого розвитку ООН. Серед учасників консорціуму партнерів проєкту : Folkuniversitetet, Уппсальський університет (Швеція), Sustainability InnoCenter Ekonomisk förening (Швеція), Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна.

Тематика семінарів присвячена усебічному висвітленню та обговоренню питань концепції та цілей сталого розвитку, економічній, соціальній та екологічній складовим сталого розвитку, опрацювання практичних кейсів із прийняття управлінських рішень в контексті прагнень досягнення цілей сталого розвитку тощо. Організовані інтерактивні дискусії, робота в групах над виконанням завдань та жваве спілкування серед учасників проєкту – є візитівкою семінарів проєкту CAFU, які дають реальну можливість розвинути або набути нові компетентності прийняття рішень на основі доктрини сталого розвитку.