RSS Feed Новини

23.09.2021

Студенти кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства відвідали Центр краєзнавства імені академіка П.Т. Тронька

22 вересня 2021 року студенти 2-4 курсів кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства в рамках кураторської години відвідали Центр краєзнавства імені академіка П. Т. Тронька Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Заступник директора центру Ольга Ігорівна ВОВК розповіла про особливості діяльності центру, зокрема про науково-дослідну роботу, яку проводить центр, екскурсійну справу, конференції, виставки, проєкти, що організовуються центром, різноманітні заходи тощо, в яких беруть участь співробітники центру. Крім того, у ході зустрічі Ольга Ігорівна розповіла про особливості методики проведення екскурсій, як виходити екскурсоводу з непередбачених ситуацій, на що звертати уваги та що враховувати при організації та проведенні екскурсій для іноземних груп. Заступник директора презентувала студентам деякі видання, пов’язані з краєзнавством, що були підготовлені та видані Центром краєзнавства імені академіка П. Т. Тронька.

Щиро дякуємо Ользі Ігорівні за змістовну та цікаву зустріч! Маємо сподівання, що подібні заходи мотивують на нові звершення та стануть у нагоді нашим студентам при виборі майбутньої професії.