RSS Feed Новини

21.10.2021

20 жовтня 2021 року пішов з життя доцент кафедри гідрогеології Чомко Федір Васильович

eab3760e-5c96-4df1-b403-ee974eb105b2
Федір Васильович закінчив Харківський державний університет ім. О.М. Горького з відзнакою (1973). Працював у лабораторії інженерної гідрогеології Державного НДІ Укрводгео. З 1976  працював в університеті (завідувачем лабораторії моделювання гідрогеологічних процесів, старшим викладачем, доцентом). З 2003  року виконував обов’язки заступника завідувача кафедри гідрогеології.

Викладав курси: “Вступ до фаху”, “Основи гідрогеології та інженерної геології”, “Динаміка підземних вод”, “Спеціальні розділи в гідрогеології”,  “Методика гідрогеологічних та інженерно-геологічних досліджень”, “Гідрогеологічне прогнозування”, “Осн. водного господарства та організація господарсько-питного водопостачання”, “Охорона підземних вод від забруднення та виснаження”,  “Методи очистки підземних вод”, “Гідрогеологія України”.

Автор і співавтор більше 100 наукових праць.

Колектив кафедри висловлює щирі співчуття родині Чомка Федора Васильовича. Нехай  земля буде йому пухом, а пам’ять надовго збережеться в серцях колег, студентів, друзів, усіх, хто знав цю високопорядну та інтелігенту людину.