RSS Feed Новини

19.12.2021

На факультеті геології, географії, рекреації і туризму 17.12-18.12 було проведено другий (фінальний) етап Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з географії

17-18 грудня в Каразінськомууніверситеті на базі факультету геології, географії, рекреації і туризму відбувся другий (фінальний) етап Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з географії. На участь у Інтернет-олімпіаді було подано 4 260 заявок з різних куточків України: Вінницької, Волинської, Тернопільської, Чернігівської, Полтавської, Дніпропетровської, Харківської та ін областей. У 1 турі 1 етапу взяли участь 1 200 учнів, у 2 турі 1 етапу – 380. За результатами перших 2 етапів було відмічено та запрошено до очної участі 61 учасника олімпіади.

18ef623d-f32c-4cad-a6af-9158d962a7da

У другому (очному) етапі етап Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з географії взяли участь 28 учнів з яких 13 осіб було нагороджено дипломами І,ІІ та ІІІ ступеня та пам’ятними призами.Учасників та переможців Інтернет-олімпіади привітли Головний науковий співробітник Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» КРЕМІНСЬКИЙБорис Георгійович, Директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації КРУТОВА Анжеліка Сергіївна, ректор Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна КАГАНОВСЬКА Тетяна Євгеніївна, протектор з науково-педагогічної роботи БАБІЧЕВ Анатолій Валерійович та декан факультету геології, географії, рекреації і туризму ПЕРЕСАДЬКО Віліна Анатоліївна.

e880febf-cd8f-4dca-8a81-e315f9aeb8bb

Учасники Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з географії ознайомились з освітніми програмами, за якими здійснюється набір на факультеті, та дізнались про перспективи та можливості навчання, а учителя-керівники студентських груп взяли участь у відкритій зустрічі з адміністрацією та викладачами факультету, в рамках якої було обговорено напрями подальшого розвитку шкільної географії та особливості роботи з обдарованню молоддю. Також учасники заходу та їх керівники мали змогу ознайомитись з університетським життям, відвідати університетські музеї: Музей історії університету, Музей археології, ЛандауЦентр, також завітали до оновленогоХарківського зоопарку.

390efbc9-f928-46b1-a525-6ffac526a1fe

Щиро дякуємо учасникам заходу та вітаємо переможців Всеукраїнської учнівської Інтернет-олімпіади з географії, бажаємо успіхів у навчанні та наснаги для нових звершень! Запрошуємо на навчання до факультету геології, географії, рекреації і туризму Каразінського!