RSS Feed Новини

17.05.2017

16-17 травня 2017 р. на базі Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна відбулася Міжвузівська науково-практична конференція студентів та аспірантів «Геологія нафти і газу»

dsc00790

Організаторами виступили кафедра мінералогії, петрографії та корисних копалин Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна та Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут».

В конференції  взяли  участь 41 особа, у тому числі 5 аспірантів та 9 іноземних студентів. Зокрема, у числі учасників конференції були представники таких навчальних закладів та установ України: Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Львівського національного університету імені Івана Франка, Інституту геологічних наук НАН України, ГПУ «Шебелинкагазвидобування», Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Сервісної компанії ТО «Регіон».

За 2 дні роботи запланована програма заходів конференції 2017 була реалізована в повному обсязі. Було заслухано 20 доповідей, проведено екскурсію в Державний музей природи Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна

Висловлюємо вдячність адміністрації та службам Університету, студентам та співробітникам кафедри мінералогії, петрографії та корисних копалин факультету геології, географії, рекреації і туризму, які сприяли організації та проведенню конференції