RSS Feed Новини

14.01.2022

Випускник факультету геології, географії, рекреації і туризму, учасник багатьох українських та міжнародних науково-практичних конференцій Святослав Дмітрієв поділився емоціями після урочистого випуску

3482748f-9efb-4d11-a811-a3063092d1a2
⏹ Які у вас зараз емоції?

На душі дуже змішані емоції. З одного боку, велика радість, тому що був дуже довгий шлях, який тривав понад 5,5 років. А з іншого боку, деяка печаль, оскільки залишаєш рідні стіни. Навіть якщо ти повертаєшся сюди в статусі аспіранта, це будуть уже зовсім не ті відчуття, ніж коли ти був студентом.

⏹ Що дав вам університет за ці роки?

Він дав мені зважений погляд на речі, мою кваліфікацію, почуття власної гідності та змогу достойно виходити з будь-якої стресової ситуації.

⏹ Яку пораду можете дати першокурсникам?

Не бійтеся рухатися вперед, не бійтеся йти в студентське самоврядування, не бійтеся бути найкращими, оскільки якщо сьогодні не будете найкращими ви, буде хтось кращий за вас.

⏹ Які ваші подальші плани?

Планую через 9 місяців повернутися сюди в аспірантуру, якщо нічого не буде заважати захистити тут дисертацію.

⏹ Чи порадити ви, як випускник, вступати саме до Каразінського і чому?

Звичайно! Саме цей університет надає найбільшу кількість різноманітних спеціальностей і можливостей для працевлаштування. Саме тут ви можете навчатися на одній спеціальності, а обирати предмети з іншої, що допомагає розширювати
кругозір.

⏹ Що для вас Каразінський трьома словами?

Сім’я. Практики. Навчання.

cfac0914-f03e-48df-bfed-580ae17df156