RSS Feed Новини

14.11.2019

Кафедру соціально-економічної географії і регонознавства відвідав доцент кафедри географії, туризму і територіального планування факультету географії, туризму і спорту Університету Орадя (Румунія) Чезар Морар.

8-12 листопада 2019 р. в рамках програми академічної мобільності ERASMUS+ кафедру соціально-економічної географії і регонознавства відвідав доцент кафедри географії, туризму і територіального планування факультету географії, туризму і спорту Університету Орадя (Румунія) Чезар Морар.

Чезар Морар взяв участь у роботі круглого столу з питань проведення наукових досліджень з суспільної географії, покинутих територій; спільно з викладачами кафедри обговорив питання проведення семінару НАТО за темою покинутих територій у м. Харкові та подальшої співпраці у сфері академічної мобільності, планування спільних публікацій; провів лекцію для студентів та аспірантів кафедри.

Для гостя було організовано екскурсії по місту Харкову, до Харківського історичного музею, Фельдман Екопарку, до музею природи та відвідано футбольний матч між командами Шахтар та Динамо.