RSS Feed Новини

12.10.2020

О. І. Сінна взяла участь у роботі Central European Cartographic Conference (EuroCarto 2020)

Конференція EuroCarto 2020 відбулася як віртуальна подія протягом тижня з 21 по 25 вересня. Заплановане очне проведння конференції в Австрії, у Відні, було відминено у звязку з пандемією COVID 19.
Конференція була організована спільними зусиллями представників Німецького товариства картографії, Австрійською картографічною комісією Австрійського географічного товариство, Швейцарського товариства картографії, Віденського університету та за підтримки Міжнародної картографічної асоціації. У звязку із онлайн-проведенням, участь у конференції була безкоштовною для всіх попередньо зареєстрованих учасників.
Теми, представлені на конференції, охоплювали усі аспекти картографії та її сучасних зв’язків з іншими галузями, у тому числі з геоінформаційними технологіями та дистанційним зондуванням Землі. Окрема секція була присвячена питанням досвіду і методології картографування поширення COVID 19, розглядалися питання історії картографії та сучасної трансформації поглядів на картографічну науку, підготовку фахівців-картографів та формування картографічних знань загалом.
У роботі конференції в якості слухача взяла участь доцент кафедри фізичної географії та картографії, кандидат географічних наук — Сінна Олена Іванівна.

Більше інформації можна знайти на сайті конференції https://eurocarto2020.org/home/