RSS Feed Новини

08.02.2020

Зустріч з адміністрацією університету щодо проєкту “Eō Business Incubators” для підтримки інноваційного бізнесу

20200207_143738

7 лютого 2020 р. у Каразінському університеті відбулася зустріч з адміністрацією університету щодо проєкту “Eō Business Incubators” для підтримки інноваційного бізнесу. Цей проєкт є частиною Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та розроблений для підтримки інноваційного бізнесу, співпраці з підприємствами у таких сферах, як ІТ-технології, інженерія, сільське господарство, медицина тощо.

Відібрані StartUp візьмуть участь в експертних сесіях з підприємцями та інвесторами з усього світу і пройдуть інтенсивний 4-місячний курс навчання з питань створення та ведення успішного бізнесу – від ідеї до розвитку продукту та залучення капіталу.

Під час зустрічі ректор університету проф. В.С. Бакіров та проректор з наукової роботи проф. В.О. Катрич закликали присутніх подавати заявки на цей проект, заступник директора Каразинської школи бізнесу проф. Родченко В.Б. ознайомив з вимогами до проектів, особливостями подачі заявок, а Директор Інноваційного центру університету Шлокін В.М. розповів про враження від відвідування презентації проєкту “Eō Business Incubators”, яка відбулася 6 лютого 2020 р. в UNIT.City Kharkiv.

Участь у такому проєкті є гарною можливістю реалізації цікавих ідей. Закликаємо колег, студентів та аспірантів залучатися до створення інноваційних стартапів.