RSS Feed Новини

05.11.2020

Доцент кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства взяла участь у відеоконференції з Шаньдунським науково-технологічним університетом

30 жовтня 2020 року представники Каразінського університету взяли участь у відеоконференції з Шаньдунським науково-технологічним університетом.

Каразінський університет представляли начальник управління міжнародних відносин, професор Олександр Хижняк, заступник декана факультету іноземних мов, доцент Світлана Віротченко та заступник декана факультету геології, географії, рекреації та туризму, доцент кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства Катерина Кравченко, завідувач кафедри геології факультету геології, географії, рекреації та туризму, доцент Андрій Матвєєв, менеджери управління міжнародних відносин Юлія Коваль, Дар’я Ращупкіна та Богдан Логвиненко.

Шаньдунський науково-технологічний університет представляли заступник начальника відділу міжнародних відносин та співробітництва Юй Вейфан, старший співробітник відділу міжнародних відносин та співробітництва Кун Яньцзяо, заступник декана факультету іноземних мов Гао Яньлі, заступник декана факультету енергетики та гірничої справи Сунь Веньбінь, працівники відділу міжнародної освіти Лі Цинцзянь, факультету іноземних мов Чжан Южан та факультету енергетики та гірничої справи Цзян Лішуай.

У ході відеоконференції обговорено поглиблення співпраці між університетами в галузі академічної мобільності студентів та обміну викладачами й науковцями у галузях іноземних мов, геології, географії, рекреації та туризму.

Під час заходу відбулася презентація керівного складу факультетів та досвіду міжнародної співпраці Шаньдунського та Каразінського університетів. Сторони домовилися про поглиблення співпраці та реалізацію міжнародної академічної мобільності, зокрема обговорено алгоритми стажувань та обмінів, організацію літніх та зимових шкіл, координацію роботи між зазначеними факультетами обох закладів вищої освіти.

Довідково. Шандунський науково-технологічний університет є партнером Каразінського університету з 2018 року. Заклад вищої освіти входить до 150 найкращих університетів материкового Китаю та нараховує понад 45 000 студентів. Університет заснований у 1958 році, розташований у місті Циндао, провінції Шандунь.