RSS Feed Анонси

22.11.2021

Анонс тем доповідей успішних випускників факультету в межах Karazin Career Week

Продовжуємо цикл виступів успішних випускників факультету (кафедра фізичної географії та картографії), цього разу онлайн зустріч заплановано із закордонними фахівцями.

Задля сприяння профорієнтації бакалаврів і магістрів спеціальності 106 Географія (освітньо-професійні програми: «Картографія, геоінформатика і кадастр»; «Географія рекреації та туризму»; «Фізична географія, моніторинг і кадастр природних ресурсів»; «Географія»; «Картографія, ГІС і ДЗЗ»), а також спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) (ОПП: «Географія, природознавство та спортивно-туристська робота»; «Географія, Людина і природа та туристська робота») у середу, 24 листопада 2021 р., о 13.20, відбудеться мотивуючий захід на тему: «Кар’єра науковця: можливості стажування та навчання в аспірантурі за кордоном».

Під час заходу плануються виступи випускників кафедри, які нині є фахівцями у галузі фізичної географії, охорони довкілля та мають досвід навчання в аспірантурі за кордоном:

1) Юлія Бурдун – PhD (фізична географія), науковий співробітник кафедри географії Тартуського університету, Естонія.

2) Олександр Карасьов – PhD (охорона довкілля), науковий співробітник кафедри географії Тартуського університету, Естонія.

Учасники зустрічі зможуть поставити запитання спікерам, обмінятися досвідом й отримати корисні професійні поради.

Організатори зустрічі:

— Катерина БОРИСЕНКО – відповідальна за профорієнтаційну роботу та за сприяння працевлаштуванню випускників і студентів, к. п. н., доцент кафедри фізичної географії та картографії k.borysenko@physgeo.com.

— Наталія ПОПОВИЧ – відповідальна за академічну мобільність студентів, аспірантів та викладачів кафедри, к.г.н., доцент кафедри фізичної географії та картографії n.popovych@physgeo.com.

Зустріч відбудеться в онлайн-форматі на платформі Google Meet, кількість учасників – не обмежена. Бажаючих взяти участь у заході просимо долучитися у зазначений вище час за посиланням: https://meet.google.com/wds-atrk-zcg