RSS Feed Анонси

27.09.2021

28 вересня 2021 р. о 16.00 на кафедрі фізичної географії та картографії відбудеться зустріч із начальником геодезичного відділу ТОВ «Земстройпроект» – Максимом Борисовичем Соболєвим, який проведе практикоорієнтовану лекцію на тему: “Сучасні технологіїстворення топографічних планів населених пунктівмасштабу 1:2 000”

28 вересня 2021 р. о 16.00 на кафедрі фізичної географії та картографії відбудеться зустріч із начальником геодезичного відділу ТОВ «Земстройпроект» - Максимом Борисовичем Соболєвим, який проведе практикоорієнтовану лекцію на тему: "Сучасні технологіїстворення топографічних планів населених пунктівмасштабу 1:2 000"

У межах реалізації завдань Договору про співробітництво між Харківським національним університетом імені В.Н. Каразіна та ТОВ «Земстройпроект», на кафедрі фізичної географії та картографії у вівторок, 28 вересня 2021 р. о 16.00 пройде зустріч із начальником геодезичного відділу ТОВ «Земстройпроект» - Максимом Борисовичем Соболєвим, фахівцем-практиком з більш, ніж 10-річним досвідом роботи в галузі геодезії, топографії та геоінформатики.

Він проведе практикоорієнтовану лекцію на тему: "Сучасні технології створення топографічних планів населених пунктів масштабу 1:2 000"

Передбачено розглянути питання:

- загальна методика сучасних робіт по створеннютопографічних планів населених пунктів,

- підходи до зйомки території населених пунктів для потреб створення топографічних планів, у тому числі  із застосуваннямБПЛА,

- актуальні вітчизняні стандарти топографічногокартографування,

- вимоги до умовних позначень й оформлення топопланів, специфіка й складнощі роботи у різних програмних ГІС-продуктах,

- можливості застосування тривимірного моделювання для потреб топографічного картографування,

- приклади проєктів за темою лекції, реалізованих на базі ТОВ "Земстройпроект".

Наприкінці зустрічі можна буде поставити запитання й отримати фахові консультації за тематикою лекції і не тільки.

Кількість учасників зустрічі – обмежена. Бажаючих взяти участь у заході просимо звернутися до доцента кафедри – Сінної Олени Іванівни за телефоном 0669242406 (більш зручно – через повідомлення у Телеграм чи Вайбер) до 18.00 понеділка, 27 вересня 2021 р.