RSS Feed Новини

29.11.2017

Конкурс фотографій «Миттєвості студентського життя»

Запрошуємо всіх бажаючих студентів університету до участі у Конкурсі фотографій «Миттєвості студентського життя», який проводить кафедра соціально-економічної географії і регіонознавства.

Метою конкурсу є популяризація здорового способу життя серед студентської молоді та створення тимчасової фотовиставки присвяченої Міжнародному дню студента.

Для участі у конкурсі необхідно подати фотографію формату А-4 (не більше 3-х авторських фотографій від одного учасника, копії яких необхідно відправити на електронну адресу: soc-econom- region@karazin.ua) відповідно
до тематики конкурсу. Тематично фотороботи мають ілюструвати особливості студентського життя – організацію та  процес навчання, повсякденні будні та дозвілля студентів.

Додатково подається наступна інформація:

- прізвище, ім’я та по батькові учасника конкурсу;

- назва фотороботи;

- шифр академічної групи та факультет;

- контактний телефон учасника конкурсу та електронна адреса.

Фотороботи подаються на кафедру соціально-економічної географії і регіонознавства (аудиторія 3-62 / Головний корпус університету, хімічна сторона) до 05 грудня 2017 року до 16 год.00 хв.

Результати конкурсу будуть оприлюднені до 12 грудня 2017 року на сайті кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства.

Переможці конкурсу фоторобіт будуть нагороджені дипломами та подарунками.

Кращі роботи будуть розміщені на сайті кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства.