RSS Feed Новини

27.06.2019

Літня практика студентів ІІ курсу

Нещодавно студенти кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства груп ГР-21 та ГЦ-22 повернулись з польового етапу навчальної професійно-орієнтованої практики.

Під час польового етапу практики студенти побували у на Львівщині, у Закарпатті, на Волині та у Республіці Білорусь, де відвідали головні туристичні об’єкти Львова, Рахова, Хуста, Ужгорода, Воловця, Ковеля, Бреста та Мінська. Зокрема, студенти разом зі своїми керівниками доц. Вірченком П. А. та доц. Ключко Л. В. побували у географічному центрі Європи (с. Діловому), піднялись на найвищу точку України гору Говерла, познайомились з технологією приготування сирів у Селиській сироварні, особливостями роботи равликової ферми, відвідали водоспад Шипіт, найбільше з високогірних озер України – озеро Синевір, центр реабілітації бурих ведмедів, на витягу піднялись на гору Гимба, «взяли штурмом» Хустський, Невицький та Ужгородський замки, побували у Шацькому національному парку, де мали змогу покупатися в найглибшому озері України – озері Світязь, відвідали місто-герой Брест та Брестську фортецю, столицю Республіки Білорусь, місто-герой Мінськ, саме під час відкриття ІІ Європейських ігор тощо.

Всі студенти групи готували трансфер и про ті чи інші географічні та туристичні об’єкти та виступали у ролі екскурсоводів для своїх одногрупників. Серед кращих трансферменів групи варто відмітити Ушкварок Дарю, Палій Олександру та Сліпко Марину. Після завершення практики дехто зі студентів всерйоз замислився про відкриття власної туристичної справи, після завершення навчання.

Отже, всіх хто хоче отримати якісну освіту у галузі соціально-економічної географії та рекреації і туризму запрошуємо на навчання на нашу кафедру.