RSS Feed Новини

16.04.2019

Профорієнтаційний майстер-клас «Досвід працевлаштування в ГІС-галузі в Канаді»

15 квітня 2019 р. було проведено профорієнтаційний майстер-клас на тему: «Досвід працевлаштування в ГІС-галузі в Канаді» від випускниці кафедри фізичної географії та картографії — Аліси Хлєсткової, яка нині мешкає та працює у Канаді. Після закінчення бакалаврату кафедри Аліса пройшла 1-річне навчання у Fanshawe College (м. Лондон, Онтаріо, Канада), на освітній программі «GIS». Зараз вона мешкає у м. Камлупс (Британська Колумбія, Канада) і працює на посаді Planning/GIS Techician у компанії Urban Systems http://urbansystems.ca/. Бере участь у розробці різноманітних проектів територіального планування й стратегічного розвитку, їх картографічного та ГІС супроводу.

Зустріч відбулася у режимі відео-конференції, до якої долучилися студенти та співробітники кафедри, як безпосередньо в лабораторії ГІС і ДЗЗ, де була організована трансляція, так і ті, хто не змогли бути присутніми в університеті, але вийшли на зв’язок у веб-режимі.

Аліса розповіла про досвід вступу до канадського навчального закладу, особливості навчального процесу, вимоги до фахівців у Канаді, зміст роботи на своїй нинішній посаді, досвід реалізації проектів. Відповіла на численні запитання студентів та співробітників кафедри.

Дякуємо Алісі та всім учасникам заходу!