RSS Feed Новини

14.11.2018

Конкурс до Всесвітнього Дня ГІС — «А що таке для тебе ГІС?»

Дорогі друзі! Долучайтеся до конкурсу «А що таке для тебе ГІС?», що проводить кафедра фізичної географії та картографії до Всесвітнього Дня ГІС. Свої пости ви можете залишати на сторінці заходу А що таке для тебе ГІС?. А всі, хто хоче поставити «подобається», можете знайти публікації на вкладці «обговорення».

Умови:
— у період з 6 по 14 листопада 2018 р. розмісти ілюстрацію або відео за темою конкурсу в своєму акаунті Інстаграм або/та на сторінці заходу у Фейсбук https://www.facebook.com/events/188058435449486/?ti=cl(обов’язково — подати пост на сторінку заходу у Фейсбук, а не на власну!).
— Ілюстрації або відео мають бути авторськими або ж містити посилання на джерело запозичення. Це може бути фото, коротке відео, карта, креслення тощо.
— Необхідно додати підпис: короткий вислів, фразу, цитату — жартівливу або серйозну, іронічну тощо. Якщо фраза запозичена, навести автора.
— Обов’язково додай хештег #GISphysgeoFamily2018
— Кількість постів від одного учасника — необмежена!
— Прийди на святкування Дня ГІС під час загальнокафедральної кураторської години 14 листопада о 13.40, ауд. Велика Хімічна та дізнайся, чи став переможцем!

Переможці:
— буде оголошено переможця в Інстаграм за кількістю позначок «подобається» до відповідного допису в твоєму акаунті (підрахунок буде підведено 14 листопада о 10.00)
— буде оголошено переможця за кількістю позначок «подобається» для публікації, розміщеної на сторінці заходу у Фейсбук. (підрахунок буде підведено 14 листопада о 10.00)
— додатково можуть бути введені номінації, які будуть оголошені під час святкування Дня ГІС на кафедрі фізичної географії та картографії 14 листопада о 13.40.
Переможців чекає слава)! Та тематичні подарунки від організаторів!

До участі у Конкурсі запрошуються студенти, аспіранти, викладачі, співробітники, випускники та партнери кафедри фізичної географії та картографії Каразінського університету та усі бажаючі!