RSS Feed Новини

12.09.2017

На факультеті геології, географії, рекреації і туризму відбулась зустріч студентів та викладачів з представниками Геофізичного управління «Укргазпромгеофізика» – філії ПАТ «Укргазвидобування».

На зустрічі були присутні: Гуденко Віталій Миколайович - головний геолог Геофізичного управління «Укргазпромгеофізика», Папуша Ігор Сергійович – інженер-програміст  Геофізичного управління «Укргазпромгеофізика», Пересадько Віліна Анатоліївна – декан факультету геології, географії, рекреації і туризму, викладачі, співробітники та студенти факультету.

img_1120

З привітанням до Дня працівників нафтової, газовидобувної та нафтопереробної промисловості до присутніх звернулась декан факультету В.А. Пересадько.

img_1150

Головний геолог підприємства Гуденко В.М. розповів про історію розвитку нафтогазовидобувної галузі в Україні, про сучасні методи пошуків та розвідки родовищ нафти і газу, про особливості геофізичних досліджень на кожному етапі розробки нафтогазових родовищ та геофізичне обладнання, яке при цьому використовується, про специфіку роботи геофізика.

img_1128

Особливу увагу було приділено перспективам розвитку ПАТ «Укргазвидобування» та Геофізичного управління «Укргазпромгеофізика» задля виконання Програми 2020 – доведення видобутку природного газу в Україні до 20 млрд. м3 до 2020 року.

img_1145

Гуденко В.М. відповів на численні питання студентів та викладачів, нагородив найуважніших та найактивніших студентів цінними подарунками від ПАТ «Укргазвидобування».

img_1120

Факультет виступив з ініціативою щодо розробки спільного з Геофізичним управлінням «Укргазпромгеофізика»  освітнього проекту з підготовки магістрів за освітньою програмою «Промислова геофізика».