RSS Feed Новини

05.12.2019

«Ви можете все! Весь світ відкритий перед Вами!»

«Ви можете все! Весь світ відкритий перед Вами!» — надихаючий меседж під час зустрічі в Каразінському університеті від випускника кафедри фізичної географії та картографії Валентина Сипавіна, експерта з високогірних сходжень, альпініста, льодолаза та гірського гіда, учасника та організатора експедицій і сходжень на найвищі вершини світу!

4-12-19-1-1024x683

20 листопада 2019 р. відбулась зустріч Валентина зі студентами, викладачами та співробітниками на загальнофакультетській кураторській годині, де він розповів про свій професійний досвід.
Зустріч було анонсовано як загальноуніверситеську й, скориставшись нагодою, її відвідали студенти не лише факультету геології, географії, рекреації і туризму, а й студенти філологічного, психологічного, медичного, соціологічного та багатьох інших факультетів університету, співробітники, випускники та інші гості заходу.

4-12-19-3-1024x683

У рамках зустрічі також було проведено профоорієнтаційний майстер-клас на тему: «Особливості організації гірських сходжень та турів: основи».

Валентина Вікторовича Сипавіна, випускника 2005 року кафедри фізичної географії та картографії було нагороджено Подякою Ректора Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна та Грамотою за участь у заходах «Старт кар’єри».
Щиро дякуємо Валентину за зустріч та захоплююче спілкування, за те, що не забуває Alma mater та бажаємо здоров’я, наснаги і нових захоплюючих сходжень

4-12-19-2-1024x683

У рамках зустрічі також було проведено профоорієнтаційний майстер-клас на тему: «Особливості організації гірських сходжень та турів: основи».