RSS Feed Новини

04.04.2018

Конкурс фотографій «Мальовнича Україна»

Запрошуємо всіх бажаючих студентів університету до участі у конкурсі фотографій «Мальовнича Україна». Конкурс проводить кафедра соціально-економічної географії і регіонознавства.

Конкурс присвячений Дню Землі. Метою конкурсу є спонукати студентську молодь бути уважнішими до тендітного і вразливого довкілля планети Земля.

Для участі у конкурсі необхідно подати фотографію формату А-4 (не більше 3-х авторських фотографій від одного учасника, копії яких необхідно відправити на електронну адресу: soc-econom- region@karazin.ua) відповідно до тематики конкурсу.

Додатково подається наступна інформація:

- прізвище, ім’я та по батькові учасника конкурсу;

- назва фотороботи;

- шифр академічної групи та факультет;

- контактний телефон учасника конкурсу та електронна адреса.

Фотороботи подаються на кафедру соціально-економічної географії і регіонознавства (аудиторія 3-62 / Головний корпус університету, хімічна сторона) до 22 квітня 2018 року до 23 год.59 хв.

Результати конкурсу будуть оприлюднені до 24 квітня 2018 року на сайті кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства.

Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами та подарунками.

Кращі роботи будуть розміщені на сайті кафедри соціально-економічної,географії і регіонознавства.

Нагородження переможців конкурсу відбудеться 25 квітня 2018 року в аудиторії 3-62 (Головний корпус університету, хімічна сторона, 3-й поверх).