RSS Feed Новини

04.04.2018

Конкурс есе на тему: «Маловідомі туристсько-рекреаційні об’єкти України»

Запрошуємо всіх бажаючих студентів університету до участі у конкурсі есе на тему: «Маловідомі туристсько-рекреаційні об’єкти України».

Конкурс проводить кафедра соціально-економічної географії і регіонознавства.

Конкурс присвячений Всесвітньому дню пам’яток і визначних місць. Метою конкурсу є популяризація маловідомих туристсько-рекреаційних об’єктів України серед студентської молоді.

Для участі у конкурсі на електронну адресу: soc-econom-region@karazin.ua необхідно відправити два файли: перший файл з есе (до одного друкованого аркуша) про один з маловідомих туристсько-
рекреаційних об’єктів України (від одного учасника розглядається тільки одне есе про один об’єкт); другий файл з наступною інформацією:

- прізвище, ім’я та по батькові учасника конкурсу;

- шифр академічної групи та факультет;

- контактний телефон учасника конкурсу та його електронну адресу.

Всі зазначені матеріали необхідно надіслати на електронну адресу кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства (soc-econom-region@karazin.ua) до 22 квітня 2018 року до 23 год.59 хв.

Результати конкурсу будуть оприлюднені до 24 квітня 2018 року на сайті кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства.

Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами та подарунками.

Нагородження переможців конкурсу відбудеться 25 квітня 2018 року в аудиторії 3-62 (Головний корпус університету, хімічна сторона, 3-й поверх).