RSS Feed Новини

14.09.2018

Профорієнтаційний майстер-клас

12 вересня 2018 року в рамках кураторської годнини кафедри фізичної географії та картографії була організована зустріч із випускником кафедри Валенином Сипавіним - найсильнішиим альпіністом і льодолазом України, який здійснив сходження на багато знакових вершин Світу - Ельбрус, Казбек, пік Леніна, Монблан, Маттерхорн, Кіліманджаро, Акконкагуа, Альпомайо, Мак-Кінлі (Деналі) та двічі побував на вершині Евересту.

Це вже не перша зустріч із Валентином, яка супроводжується інтересом до його успіхів у професійній діяльності та його активної життєвої позиції, вміння поєднувати викладацьку діяльність, альпінізм, туризм та особисте життя. Майстер клас супроводжувався авторськими фотографіями з усіх куточків світу, Валентин надавав цінні фізикогеографічні коментарі та власні враження від побаченного.

Паралельно він тепло і з гордістю згадував свої студентські роки в Університеті, викладачів, одногрупників, практики тощо. Наприкінці зустрічі студентський декан Юлія Сержантова вручила Валентину на згадку сувеніри з емблемою факультету. Футболку він одразу одягнув та пообіцяв, що вона побуває з ним на майбутніх вершинах. Також було організовано фотосесію та автографсесію, в якій взяли участь студенти факультету.

Щиро дякуємо Валентину, що знайшов час у своєму щільному графіку та завітав на рідну кафедру та бажаємо йому міцного здоров`я та наснаги для майбутніх звершень!

12-09-18 Майстер-клас Валентина Сипавіна